top of page

Köszönet és Visszatekintés - Év Végi Üzenet a KözösségnekKedves Új-Angliai Magyarok Közössége!

Az év vége közeledik, és szeretnénk ezt az alkalmat megragadni arra, hogy köszönetet mondjunk mindenkinek az elkötelezettségért és a közösség erejéért az elmúlt hónapokban.


Az év vége mindig jó alkalom a visszatekintésre is és az előretekintésre is, és büszkék vagyunk rá, hogy együtt építettük a közösségünk online otthonát.


2023 augusztus 8-án kettesben Viktor-al indult el a projekt és azóta számos fejlesztésen, javításon és újításon mentünk keresztül. Az elmúlt 3-4 hónap során nagyon hosszú utat tettünk meg a honlapunk fejlesztésében. Ez a közös erőfeszítés mindannyiunknak köszönhető.


Itt szeretném megragadni az alkalmat és kifejezni hálámat egy embernek; mert mikor kezdtem már feladni, akkor csatlakozott Viktor, aki nemcsak a segítségével járult hozzá a honlap építéséhez, hanem nagy türelemmel és határtalan elkötelezettségével is.


Viktor, köszönjük neked a vezetést és a szakértelmet!

Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy még sok munka áll előttünk az Új-Angliai Magyarok honlapjával. Messze vagyunk még a tökéletestől, és ezért is fordulunk hozzátok, a közösség tagjaihoz.


Arra bátorítunk mindenkit, hogy bármilyen gondolattal, hiányossággal vagy ötlettel forduljatok hozzánk.


Használjátok ki a rendelkezésetekre álló eszközöket, legyen az a visszajelzés oldal, e-mail, a hétfői megbeszélések (részletek a naptárban) vagy akár személyesen a szombati foglalkozásokon.


A ti véleményetek és hozzászólásaitok nélkül nem tudunk fejlődni.


Végezetül, köszönettel tartozunk mindazoknak, akik regisztráltak a honlapunkra és használják azt.A közösségünk erejét ti adjátok, és ez a honlap is a mi közös otthonunk.


Legyen az új év tele ötletekkel, sikerekkel és további közös munkával az Új-Angliai Magyarok közösségében!


Szeretettel és Köszönettel,


Attila (Admin) és az Új-Angliai Magyarok Csapata (Viktor, Robi, Erika és mindenki más aki segített a honlap építésében).

48 megtekintés0 hozzászólás

Comments