top of page

Bostoni Cserkészet

Szeretettel köszöntünk benneteket a bostoni 2. számú Bodnár Gábor Cserkész Csapat honlapján!


Cserkészcsapatunk célja, hogy összefogja a Boston környékén élő magyar származású és magyarság iránt érdeklődő fiatalságot, és a cserkészet szellemének keretein belül, a cserkészet célkitűzései szerint, lehetőséget biztosítson számukra a magyar kultúra és a magyar nyelv megismerésére, gyakorlására és továbbadására.Csapatunkba jelenleg Massachusetts, Rhode Island, Connecticut és New Hampshire államokból járnak cserkészek.


Az iskolaév folyamán általában kéthetente szombatonként találkozunk Massachusetts állam Belmont városában ahol Téged is szívesen látunk, ha érdeklődsz cserkészetünk iránt. A pontos időpontokról és egyéb eseményeinkről a “Foglalkozások” és “Táborok” alatt találhatsz bővebb információt.


Külön is üdvözöljük azokat az édesapákat és édesanyákat, akiknek a gyerekei most kapcsolódnak be csapatunk életébe. Vannak, akik most lettek kiscserkész korúak, és vannak, akik máshonnan költöztek Boston környékére és így kerültek hozzánk. Isten hozott Benneteket a Csapatban! Akik pedig útra keltek,  sok szerencsét a következő állomásotokon és mindig visszavárunk! Bos-ton-ton!!!


Bármiféle hozzászólásért és információkérésért bátran hagyj üzenetet a Kapcsolat oldalon, és üzeneted a vezetőséghez fog érkezni.


Cserkészbaráti üdvözlettel, Jó Munkát!