top of page

Jogi Dokumentumok

A NewEnglandHungarians.org ezt az adatvédelmi szabályzatot azért hozta létre, hogy demonstrálja elkötelezettségünket a weboldalaink felhasználóinak védelme iránt. Kérjük, olvassa el az alábbiakat.


A NewEnglandHungarians.org (mint „webhely”) oldalra vonatkozó általános szolgáltatási feltételekről szóló megállapodás (a továbbiakban: ÁSZF). Weboldalunk használatával Ön beleegyezik abba, hogy minden alkalommal teljes mértékben betartja és magára nézve kötelezőnek tekinti az alábbi ÁSZF-et, amikor weboldalunkat használja. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi feltételeket!


A NewEnglandHungarians.org időről időre előzetes értesítés nélkül módosíthatja ezt az ÁSZF-et. Webhelyünkön bármikor megtekintheti ennek a dokumentumnak a legújabb verzióját. A feltételek a közzétételkor lépnek hatályba, és ha Ön ezt a dátumot követően használja a szolgáltatást, az Ön használata a módosított feltételek elfogadását jelenti. Ha jelen ÁSZF bármely módosítása nem elfogadható az Ön számára, hagyja abba a Szolgáltatás elérését és ne használja azt!


Ez a megállapodás garanciális nyilatkozatokat és egyéb rendelkezéseket tartalmaz, amelyek korlátozzák felelősségünket Önnel szemben. Kérjük, figyelmesen és teljes egészében olvassa el ezeket a feltételeket, mivel a weboldalunk használata, elérése és/vagy böngészése a jelen feltételek elfogadását jelenti. Ha nem fogadja el, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el az itt meghatározott minden egyes feltételt, kérjük lépjen ki weboldalunkról, és ne használja azt! 


Az alábbi jogi nyilatkozatok és irányelvek összességében el kell fogadni. Nem lehet elfogadni az egyiket, és figyelmen kívül hagyni a többit.


Kérjük, figyelmesen olvassa el jogi irányelveinket és felelősségvállalási nyilatkozatainkat, hogy megértse, hogyan folytatja a NewEnglandHungarians.org üzleti tevékenységét